Yritys

Nummen Paperi

Nummen Paperi on työntekijöidensä omistama kotimainen palveluyritys. Kotipaikkamme on Helsinki, mutta toimimme koko suomen alueella kattavan kumppaniverkostomme avulla. Olemme 100% suomalainen yritys ja yhteistyökumppaneina meillä on huomattavan paljon kotimaisia tavarantoimittajia ja valmistajia. Näin voimme taata laadukkaan palvelun, nykyaikaisen ja kattavan palvelu- ja tuotevalikoiman, sekä tuotteiden helpon ja nopean saatavuuden. Toimintamme perustuu oman erikoisalan pitkäaikaiseen osaamiseen, suoraan kontaktiin asiakkaisiimme sekä tiiviiseen verkostoitumiseen yhteistyökumppaniemme kanssa - kaikkea ei kannata yrittää tai osata tehdä itse.

Nykytekniikkaa hyödyntävä toimintatapamme on samalla erittäin tehokas ja siitä edun korjaa myös asiakkamme. Meillä et maksa moniportaisesta hallinnosta tai pitkistä toimitusketjuista.  Toimintamme on joustavaa ja palvelumme sopii erittäin hyvin myös pienyrityksille.

Asiakkainamme on yrityksiä niin liike-elämän, teollisuuden kuin kaupan ja palvelujen aloilta. Tuttua on myös toimintaympäristö kunta- ja julkisen sektorin kanssa. Palvelemme kokemuksella järjestöjä, liittoja ja säätiöitä, urheiluseuroja ja tapahtumanjärjestäjiä sekä oppilaitoksia ja koulutuspalvelujen tuottajia. Palvelumme kattaa monipuolisesti tarpeet niin pienille kuin suuremmillekin asiakkaille ja kumppaniverkostomme avulla voimme taata laadukkaan palvelutapahtuman alusta loppuun asti.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme toiminnastamme enemmän.